Hvem er jeg?


Privat er jeg gift og har 3 dejlige børn fra 2006, 2008 og 2011.

Jeg er uddannet professionsbachelor i fysioterapi i 2003, og har arbejdet som børnefysioterapeut siden 2007. 

Jeg er desuden uddannet klinisk vejleder indenfor børnefysioterapi.

Jeg har igennem årene uddannet mig indenfor flere områder i børnefysioterapi.

Jeg har stor erfaring med motorik, sansemotorisk vejledning og træning plus øvelser til børn i alle aldre og med forskellige udfordringer både på normal og special området.


Siden juni 2011 har jeg været deltidsansat hos Vejen Kommune, som børnefysioterapeut, og har pt. orlov, for at prøve livet som selvstændig. 


Motivationen til at skabe mit eget børnefys univers er, at jeg har meget erfaring at dele ud af, og drives af at give børnene og deres forældre viden, som fremmer til en god motorisk udvikling.


Det er bare så vigtig, at børnene får en god start på den konto.


Min bedste sceance er, når forældre til småbørn og større børn føler sig klædt på, til at lege med de redskaber, de får med.

Allerbedst er det at møde dem igen, og se at der er øget styrke, bedre selvtillid og en fremgang i den udfordring, som henvendelsen drejede sig om.


I vil møde mig nærværende, positiv og med god kontakt til børnene uanset alder.


I arbejdet med børn finder jeg stor inspiration i at give børnenes omgivelser det afsæt, som kan gøre en forskel i deres udvikling.


Enten for at give vejledning til et større motorisk fokus i hverdagen eller en specifik indsats, som medvirker til at børnene rustes bedst muligt i deres udvikling på alle felter.


Alt forskning viser at en tidlig indsats hos børn giver det bedste resultat, og det er også min erfaring.


Fagligt set så er det - jo før jo bedre!


Bedste hilsner Anette