BABY

TUMMEL


På Babytummel holdene i Bramming og Varde får du først og fremmest professionel inspiration, fif og vejledning til dit barns motoriske udvikling af erfaren børnefysioterapeut.

Styrk din baby motorisk med viden og nemme praktiske øvelser!


Babytummel Bramming 


Babytummel Varde 


Babytummel Esbjerg

Motorisk stimulering og udvikling er så vigtigt for din baby, og er en kæmpe del af dit barns udvikling.

På Babytummel holdene, hos Børnefyssen bliver du over 5 gange godt rustet til, hvad der er "smart" at gøre og, hvad der er godt at undlade for dit barn.  

På holdene får du vejledning i praktiske øvelser til leg i hjemmet samt fif og sparring på det niveau, som din baby er på, og som er anvendelige i hverdagen.

Vi starter og slutter altid med musik.

Vi snakker om motorisk udvikling og leger tingene ind.

Vi tumler og styrker de forskellige sanser, og slutter altid af med øvelser, som kan kan give fokus på at slappe af og skabe ro.

Det hele er nemme redskaber, som I kan tage med hjem.

Samtidig vil jeg tilføre små nye ting i forløbet som inspiration. 

Babyer profiterer af genkendelighed, og derfor vil du opleve, at der er mange genkendelige øvelser og budskaber, med fokus på, hvad der er mest vigtigt at tænke og lege ind i hverdagen.

Vi kan også nogen gange fange nogle udfordringer, som er væsentlige at tage hånd om. 

Da fokus ikke er et hæsblæsende tempo, så er der altid plads til spørgsmål, en tår fra en mælkebar eller at man får en tør rumpe. 

Min vision er at skabe et trygt og humoristisk rum, hvor vi har fokus på at støtte babyerne til en god motorisk udvikling med stimulering, som både baby og forældre er fortrolige med. 

Husk du altid kan sende mig en sms eller ringe på 40930619, hvis du har spørgsmål🙂

Bedste tummel hilsner fra Børnefyssen